MAGNOLİA(MANOLYA)TATLISI
Habersiz gelen misafirler için servisi hoş
yapılması kolay ferah ve hafif bir tatlı
özellikle de ramazan yaklaşmışken yemek davetleri sonun da hafif
lezzetler arayanların da işine yarar bir tarif
ben süslemesin de şanti de kullanmak istedim
Malzemeler:
1 paket petibör bisküvi
1 paket muzlu puding(kremasını evde kendinizde yapabilirsiniz)
kakaolu krem şanti
muz
damla çikolata
Hazırlanışı:
Bisküvilerinizi rondoda un haline gelene kadar çekin
muzlu pudinginizi paketin arkasındaki verdiği ölçüden
yarım su bardağı eksik sütle yapım kıvamlı olması için ben bu şekilde yapıyorum
şantiyi önceden çırpıp katılaşması için dolapta bekletin
puding piştikten sonra kuplara ilk olarak iki kaşık bisküvi dökün üzerine bir kepçe puding
muzları ara katlara yerleştirin bu şekilde bir kat puding bir kat bisküvi ile devam edin
en üst kata krema torbasına şantiyi döküp şekil verin üzerini damla
çikolata ile süsleyin
buzdolabında iyice soğuyuncaya kadar bekletin daha sonra servis edin
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder