12 Haziran 2015 Cuma

MAGNOLİA(MANOLYA)TATLISI


MAGNOLİA(MANOLYA)TATLISI



Habersiz gelen misafirler için servisi hoş 
yapılması kolay ferah ve hafif bir tatlı
özellikle de ramazan yaklaşmışken yemek davetleri sonun da hafif
lezzetler arayanların da işine yarar bir tarif 
ben süslemesin de şanti de kullanmak istedim

Malzemeler:

1 paket petibör bisküvi
1 paket  muzlu puding(kremasını evde kendinizde yapabilirsiniz)
kakaolu krem şanti
muz 
damla çikolata

Hazırlanışı:
Bisküvilerinizi rondoda un haline gelene kadar çekin 
muzlu pudinginizi paketin arkasındaki verdiği ölçüden 
yarım su bardağı eksik sütle yapım kıvamlı olması için ben bu şekilde yapıyorum 
şantiyi önceden çırpıp katılaşması için dolapta bekletin 
puding piştikten sonra kuplara ilk olarak iki kaşık bisküvi dökün üzerine bir kepçe puding
muzları ara katlara yerleştirin bu şekilde bir kat puding bir kat bisküvi ile devam edin
en üst kata krema torbasına şantiyi döküp şekil verin üzerini damla
çikolata ile süsleyin 
buzdolabında iyice soğuyuncaya kadar bekletin daha sonra servis edin 
AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder