KREM ŞANTİLİ TOPLAR
Evde artmış bisküvilerinizi değerlendirebileceğiniz
Şık bir sunuma sahip minik atıştırmalıklar
Malzemeler;
1.5 paket kakaolu petibör bisküvi
2 adet muz
1 paket krem şanti
süslemek için;
Yulaf ezmesi
Hindistan cevizi kakao
Hazırlanışı;
Bisküvileri elinizle iyice ufalayın muzları
Minik minik doğrayıp içine katın iyice yoğurup hamur
Kıvamına getirin şantiyi çırpın hamurdan yumurta
Büyüklüğünde bezeler alın elinizin içinde açıp
Arasına bir çay kaşığı şanti koyup
Kapatın alt kısmın şekli bozuk olabilir
Dert etmeyin o kısımları şantiye batırıp
Ufanmış bisküviye kakao ile karıştırılmış hindistan cevizine ya da yulaf ezmesine bulayabilirsiniz

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder