9 Ekim 2015 Cuma

KREM ŞANTİLİ TOPLAR

  

KREM  ŞANTİLİ  TOPLAR 


Evde artmış  bisküvilerinizi değerlendirebileceğiniz
Şık  bir sunuma sahip minik atıştırmalıklar

Malzemeler; 
1.5 paket kakaolu petibör bisküvi 
2 adet muz
1 paket krem şanti 
süslemek için; 
Yulaf ezmesi
Hindistan cevizi kakao

Hazırlanışı;
Bisküvileri elinizle iyice ufalayın muzları
Minik minik doğrayıp  içine  katın  iyice yoğurup hamur
Kıvamına getirin şantiyi çırpın hamurdan yumurta 
Büyüklüğünde  bezeler alın  elinizin içinde  açıp
Arasına  bir çay  kaşığı  şanti  koyup
Kapatın  alt kısmın  şekli  bozuk olabilir
Dert etmeyin o kısımları  şantiye batırıp 
Ufanmış bisküviye kakao ile karıştırılmış hindistan cevizine ya da yulaf ezmesine bulayabilirsiniz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder