KEMALPAŞA TATLISI İLE PROFİTEROL
Muhteşem muhallebisi birde çikolata sosuyla buluşunca
enfes bir lezzet çıktı ortaya
Öğlen okuldan gelen çocuklarınıza ya da ağır bir akşam yemeğinin
ardından yenilebilecek hafif sütlü tatlı
Malzemeler:
1 paket kemalpaşa tatlsı
(ben toplamda 9 cup yaptım ve her birine 3 er adet kullandım)
5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı un
1 çay bardağı şeker
vanilya
1 paket çikolata sos
Hazırlanışı:
İlk olarak kemalpaşaları pişirmekle başlayın işe bir kenarda onlar soğusun
kreması için:
3 su bardağı sütü 2 yemek kaşığı nişastayı 1 kaşık unu vanilyayı ve şekeri de
ilave edip muhallebinizi pişirin
her bir cupun içine 3 er adet dik bir sekilde kemalpaşalardan
yerleştirin muhallebiyi üzerlerini örtene dek ekleyin
son olarak paket çikolata sosları yalnızca 2 su bardağı sütle yapın
ve muhallebilerin üzerine dökün soğuyunca üzerine antep fıstığı ve ya hindistan cevizi
döküp servis edin
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder