25 Ocak 2016 Pazartesi

VANİLYALI ÇATLAK KURABİYE



VANİLYALI  ÇATLAK KURABİYE


Malzemeler;

1 tane yumurta 
Yarım  paket margarin
3 su bardağı  un (dilerseniz un ekleyebilirsiniz)
1 çay  bardağı sıvı  yağ 
1  su bardağı  pudra şekeri  
 1 paket kabartma tozu
vanilya
Kakao

Hazırlanışı;

Margarini sıvı  yağı  yumurtayı pudra şekeri 
ile krema kıvamına gelene kadar karıştırın 
unu kabartma tozu vanilyayı da ekleyin
Yoğurun  ceviz büyüklüğünde  bezeler yapıp  
Kakao ya bulayın fırına  verin

üzerleri iyice çatlayınca fırından  çıkarın soğuyunca servis edin

Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder